Fikir İşler Dijital Reklam Ajansı ; Bu ajans bir harika dostum!

Fikirciler, sizler için üretilen fikri en iyi şekilde, planlama ve projelendirme uzmanlığına sahiptirler. Projelerinize hayat vermek için, tüm fikirciler beyin fırtınası yaparak kısa bir workshop adımından sonra fikirlerini kağıt üzerine dökerler. Daha sonra sizin için hayata geçirilecek projenizin pazar içindeki ARGE’sini yaparlar.

Detaylı bir ARGE çalışmasından sonra projenizin stratejisi belirlenir ve rakipleriniz göz önünde bulundurularak arayüz çalışması yapılır. Fikircilerin elinde projenizin tasarımı yapılandırılmış ve sizlere sunum için hazır hale getirilmiş olur.

2003 yılından beri güzel sözlerle bezenmiş fikirlerimizden ziyade, gerçekçi ve olması gereken fikirlerimizi siz değerli dostlarımız ile paylaştık.

Samimiyetimiz en büyük gücümüzdü…

işimizi severek, eğlenerek, gülerek yaparken fikirlerimizi hayal gücümüzle birleştirip, olması gerekenden bir tık fazla olmadan, abartmadan ihtiyaç sahiplerine sunduk.

Çok iyi insanlar yetiştirdik kendi sektörümüzde, çok hayal kırıklarımızda olmadı değil hani….

Ama biz onlara değer verirken, beklenti içinde değildik. Belkide tek beklentimiz onların başarısıydı. Güzel insanlarla, güzel işler yapmanız dileği ile…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir