Web Sektörüne Yeni Bir Soluk Geldi!

Websektoru.com Türkiye genelinde 20.000 (Yirmi Bin) firmanın bulunduğu yeni nesil Firma Rehberidir. Websektoru.com içerisinde web dünyası ile arasını iyi tutmuş firmalar yer almaktadır. Ön önemli özelliklerinden biri ise, sadece web sayfası olan firmalara öncelik sağlamasıdır.

Websektoru.com günlük ortalama 5.000 Tekil ziyaretçi almaktadır. Aylık ortalama ziyaretçi sayısı 150 – 200 Bin arasında değişmektedir.

Yapacağınız sektörel aramalarda bir rehber görevi görür. İsteğinize uygun firmalara, sektör veya şehir bazında arama yaparak ulaşmanızı mümkün hale getirir. Kendi web sayfası ve bilgileri mevcut olan firmaları bünyesinde bir araya getirerek en doğru ve güvenilir sonuçlara ulaşmanızda size destek olur.

Şehre Göre Popüler Aramalar, En Çok Tercih Edilen Firmalar ve Popüler Kategoriler gibi başlıklar altında en yoğun aratılan firma, şehir ve sektörleri listeleyerek istediğiniz sonuca ulaşmanızda size kolaylık sağlar.

Web Sektörü ile internette size en uygun firmayı ararken kaybolmayın!

2 comments

  • Will Evans dedi ki:

    His merit end means widow songs linen known. Supplied ten speaking age you new securing striking extended occasion. Sang put paid away joy into six her

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir